“Van strategisch tot tactisch en operationeel: ze ontzorgen ons volledig”

mProvement overziet en regisseert al onze online marketing-activiteiten. In de praktijk is Emiel gewoon onze interim-CMO die ons helemaal ontzorgt: hij stippelt de marketing-roadmap uit, coördineert de uitvoering en levert resultaat.” Aan het woord is Fun Zeegers, de oprichter en eigenaar van SkyWalker, arbeidsbemiddelaar voor management en executive posities in de klantcontact-sector.

Groeiambitie

Fun: “Als je groeiambitie hebt, dan is marketing essentieel. SkyWalker is specialist in recruitment, interim management en detachering voor customer service. Wij hebben ervoor gekozen om ons vooral te richten op online marketing voor het bereiken van mogelijke opdrachtgevers. mProvement zorgt ervoor dat er logica en samenhang zit in alles wat we online doen.

Stevig fundament

Wij werken vooral samen met Emiel. Hij heeft ervoor gezorgd dat er een stevig fundament ligt, met duidelijke doelen en manieren om die te meten. We hebben nu een marketing-roadmap met heldere prioriteiten. Ik wil zelf nog wel eens halverwege beginnen, maar Emiel zorgt ervoor dat er structuur, lijn en planning zit in wat we doen.

Van strategisch tot tactisch en operationeel

mProvement is betrokken bij alles wat we doen op het gebied van online marketing. Ze verzorgen bijvoorbeeld onze Google Ads campagnes, helpen bij onze contentstrategie voor organische vindbaarheid, hebben het CMS en koppelingen ingericht, en adviseerden over de keuze voor een CRM en hoe we daar onze marketingactiviteiten het beste in konden integreren. Ook heeft mProvement dashboards voor ons gemaakt waardoor we continu kunnen zien wat de resultaten zijn van al dat werk en waar we nog verbeteringen kunnen doorvoeren. Van strategisch tot tactisch en operationeel: we beleggen het allemaal bij mProvement.

Professioneel & stronteigenwijs

Werk je met Emiel, dan krijg je een nuchtere sparringpartner die je uitdaagt en met je meedenkt. Hij is professioneel én stronteigenwijs. Hij denkt out of the box en combineert corporate zakelijk met een eigenzinnig randje. mProvement heeft ons echt een partnership gegeven. Je merkt dat het specialisten zijn, die gewoon goed zijn in hun vak. En voor mij ook heel belangrijk: het zijn echte ondernemers, die begrijpen hoe ondernemen werkt. Ze zijn goed bereikbaar en altijd beschikbaar als er iets is. En ze leveren gewoon wat ze beloven.”