Strategie en Aanpak

Het bepalen van een strategie is een belangrijk onderdeel voor het behalen van jouw doelstellingen. Er zal dan ook altijd in goed overleg worden besproken welke tools het beste een invulling kunnen geven aan jouw strategie. Neem alvast een kijkje in ons assortiment aan tools, en hoe wij deze op een efficiënte manier inzetten om van jouw strategie een succes te maken!

Onze toolbox

SEO (zoekmachine-optimalisatie)

Je wilt je website hoog laten scoren in de organische zoekresultaten van Google. Dat vergt goede content, techniek en linkbuilding.

SEA (zoekmachine-adverteren)

De kunst van zoekmachine-adverteren is het binnenhalen van zo veel mogelijk relevante kliks tegen zo laag mogelijke kosten. Dat betekent continu analyseren en optimaliseren.

E-commerce

Succesvolle e-commerce ondernemingen zijn zichtbaar, betrouwbaar en hebben achter de schermen de techniek op orde.

Social media marketing

Met social media bereik je je klant op verschillende momenten in de customer journey. Zo verhoog je brand awareness, brand loyalty en klanttevredenheid.

Local marketing

Er is de laatste jaren een enorme stijging te zien in lokaal zoekgedrag. En Google laat bovenaan de zoekresultaten winkel- en bedrijfslocaties in de buurt zien. Dat biedt kansen.

Marketing Automation

Marketingautomatisering is cloudgebaseerde software waarmee bedrijven marketingprocessen kunnen automatiseren. Marketing automation kan helpen om tijd en geld te besparen.

B2B marketing

De B2B-klantreis verschilt wezenlijk van de customer journey van een gewone consument. Online B2B marketing een vak apart.

(Predictive) Analytics

Meten is weten: in data zit waarde. Niet alleen om lopende campagnes te optimaliseren, maar ook om te voorspellen wat je klant zal gaan doen en daar de klantreis op in te richten.

CRO (conversion rate optimisation)

Klikken mensen eigenlijk wel op je advertentie, schrijven ze zich in voor je nieuwsbrief, en vinden ze uiteindelijk de weg naar je product? We testen, analyseren en verbeteren je resultaten.

Lead Generation

Zonder lead generation wordt het knap lastig om in contact te komen met nieuwe, potentiële klanten die interesse hebben in jouw producten of...

Project Management

Je hebt verschillende projecten lopen (nieuwe website, verbetering van je reserveringsysteem, invoering e-commerce etc.), en je hebt de tijd niet of...

Webcam Registratie

Een live registratie van je evenement of een timelaps van speciaal project. Om je doelgroep op de hoogte te houden of als ondersteuning van...