Blog

Blog onderwerpen

Waarom zou je je doelen zowel in Google Ads als in Google Analytics inregelen?

Het inregelen van je doelen in zowel Google Analytcs als in Google Ads klinkt als dubbel werk. Zijn er voordelen om je doelen zowel in Google Analytics als in Google Ads in te regelen?

Lees verder

Hubspot & Salesforce

HubSpot en Salesforce zijn beide populaire CRM-platforms (Customer Relationship Management) die bedrijven helpen bij het beheren van klantrelaties, marketingactiviteiten en verkoopprocessen.

Lees verder

Hubspot in de B2B markt

HubSpot is een krachtig alles-in-één platform voor marketing, sales en klantenservice. Het biedt diverse tools en functionaliteiten die bedrijven helpen bij het aantrekken, betrekken en behouden van klanten.

Lees verder

Wat is de primaire taak van Marketing in een B2B omgeving?

In een B2B-context heeft marketing de verantwoordelijkheid om potentiële klanten aan te trekken, hen te informeren, te engageren en uiteindelijk te converteren naar kwalitatieve leads die klaar zijn om het verkoopproces in te gaan

Lees verder

Marketing Automation voor B2B bedrijven

Voor B2B bedrijven biedt marketing automation specifieke voordelen die hen kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen. Hier zijn enkele belangrijke tips en voordelen van marketing automation voor B2B bedrijven.

Lees verder

Belangrijkste Marketing uitdagingen B2B bedrijven

Een van de grootste uitdagingen voor de marketingafdeling bij B2B-bedrijven is het effectief bereiken en betrekken van de doelgroep. Dit omvat het identificeren van de juiste besluitvormers en beïnvloeders binnen de potentiële klantorganisaties, het begrijpen van hun specifieke behoeften en uitdagingen, en het ontwikkelen van relevante en overtuigende boodschappen en content om hen te bereiken.

Lees verder