Blog

Local marketing: trends en ontwikkelingen in beeld

In dit artikel wil ik je meenemen langs de trends en ontwikkelingen van local marketing, krijg inzicht in de grootsheid van local marketing en waarom het van belang kan zijn om op te nemen binnen jouw strategie.

Lees verder

Local marketing: tips voor het schrijven van meta tags

In dit artikel zal ik ingaan op hoe jij het beste jouw meta title en description kan invullen.

Lees verder

Local marketing: Optimaliseer jouw local SEO

Elk bedrijf dat gebruik maakt van een website heeft te maken met zoekmachine optimalisatie (SEO – search engine optimization). In dit artikel 7 tips die jou zullen helpen bij het verbeteren van jouw lokale vindbaarheid.

Lees verder

Local marketing: Facebook en lokale merkbekendheid

Als lokaal bedrijf heb en wil je vaak een verhaal vertellen aan jouw (potentiële) klanten. Om jouw verhaal en bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep kun jij binnen Facebook gebruik maken van verschillende campagnes gericht op jouw lokale merkbekendheid.

Lees verder

Tips voor adverteren op LinkedIn

LinkedIn is een van de belangrijkere kanalen om een B2B doelgroep te bereiken, maar dit wil niet zeggen dat het kanaal alleen geschikt is voor B2B marketing. LinkedIn wordt namelijk ook steeds vaker ingezet voor B2C marketing. Al met al wordt LinkedIn een steeds belangrijker kanaal om op te nemen binnen jouw strategie.

Lees verder

Wat betekent Google Mijn Bedrijf ‘Direct Edit’, en wat betekent het voor bedrijven?

Lees verder om meer te weten te komen over de Direct Edit functie van Google Mijn Bedrijf.

Lees verder