De mensen achter mProvement

De drijvende krachten achter mProvement zijn Auke Kuiper en Emiel Kamzol. We kunnen een hoogdravend verhaal vertellen over hun visie en missie, maar eigenlijk is het simpel: Auke en Emiel richtten mProvement 20 jaar geleden op vanuit persoonlijke interesse. Gewoon, omdat ze online marketing enorm leuk en interessant vinden. En dat merk je in alles wat ze doen.

Emiel is een geboren ondernemer die zijn loopbaan startte in de muziekindustrie. Auke heeft een achtergrond in de informatica en artificiële intelligentie. Ze zijn echte experts op het gebied van online marketing en de klantreis: ze weten hoe mensen denken en hoe ze zich online gedragen. En ze begrijpen hun klanten en snappen wat hen beweegt – niet voor niets zijn ze persoonlijk betrokken bij alle klanten van mProvement.

Auke en Emiel hebben een kleinschalig, jong team om zich heen gevormd van mensen die al net zulke vakidioten zijn. Ieder met hun eigen kwaliteiten, allemaal met expertise op hun eigen gebied. Samen werken ze aan innovatieve oplossingen om voor alle mProvement-klanten de customer journey te optimaliseren.