Data Analyse

Het creëren van waarde in data kan erg lastig zijn. Dat is niet zo gek, jouw analytics omgeving inrichten en onderhouden vergt veel kennis en tijd. Toch zijn web analytics en big data van toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Voorspellende big data analyses kun je direct toepassen in jouw online campagnes en strategie!

Je hebt de volgende kreet waarschijnlijk wel vaker gehoord: “Meten is weten”, dit geldt ook voor jouw online omgeving. Het is hierbij alleen wel van belang dat het juiste wordt gemeten op de juiste manier, zodat je ook daadwerkelijk iets hebt aan de data.

Bij (Big) Data gaat het om het verzamelen van zinvolle informatie die wordt opgeslagen en zichtbaar is in een Analytics omgeving. Dit kan data zijn over hoe de klant zich gedraagt en beweegt op de website, maar ook informatie over de resultaten van campagnes. Door deze data te analyseren kan dit leiden tot nieuwe inzichten die resulteren in een verbetering ofwel optimalisatie van de website of campagne. Want meten is weten, en weten is verbeteren.

“Meten is weten”, dit geldt ook voor jouw online omgeving.

Het is dus van belang dat jouw Analytics omgeving op de juiste manier wordt ingericht, zodat de gewenste data binnenkomt en deze vervolgens gestructureerd geanalyseerd kan worden. Wanneer dit het geval is, kan er namelijk predictive analytics worden toegepast om de klantreis verder te optimaliseren.

We zullen samen aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat de gegevens van jouw website en campagnes goed worden doorgemeten, daarbij zullen we samen bepalen welke doelen en conversies van belang zijn om op te nemen binnen deze analyses. Wanneer er voldoende data binnen is gekomen, kunnen we de volgende stap nemen binnen het optimaliseren van de klantreis, namelijk het toepassen van voorspellende big data analyses.

Conversie Maximalisatie

Wil jij ook het beste resultaat uit je Campagnes? mProvement helpt jou bij het verbeteren van de Conversion Rate Optimization (CRO). Door eerst de...

Lees verder

Contact

Neem gerust contact met ons op of laat hier uw gegevens achter, dan proberen wij u zo spoedig mogelijk te bereiken.
Tesselschadelaan 15B
1217 LG Hilversum