Project Management

Strategie en toolbox

Projectmanagement

Je hebt verschillende projecten lopen (nieuwe website, verbetering van je reserveringsysteem, invoering e-commerce etc.). En je hebt de tijd niet of onvoldoende kennis in huis om al die projecten goed op elkaar af te stemmen. Wij kunnen het geheel of een deel van de projectmanagement uit handen nemen of we komen naast je staan zodat je altijd een second opinion tot je beschikking hebt.

Door de snelle ontwikkeling van tegenwoordig op het gebied van internet en techniek zijn bedrijven constant bezig met het aanpassen, up-to-date houden en vernieuwen van alles rondom websites en e-commerce. Vaak leidt dit tot meerder projecten die tegelijkertijd lopen. De kunst voor het behalen van het maximale resultaat is niet alleen het efficiënt afronden van deze projecten, maar ook zorgen dat deze projecten goed op elkaar zijn afgestemd.

Bij mProvement hebben we jaren ervaring op het gebied van project management en kunnen wij op verschillende vlakken een belangrijke rol vervullen in het behalen van het optimale resultaat. Samen met jou kunnen wij ervoor zorgen dat verschillende projecten samen komen voor het bereiken van een hoger doel. Als centraal punt houden wij overicht over de verschillende projecten, wisselen wij informatie en voortgangen uit tussen de verschillende projectgroepen zorgen wij voor een gestroomlijnd systeem waarin alles nauw op elkaar aansluit.

Samen met jou kunnen wij ervoor zorgen dat verschillende projecten samen komen voor het bereiken van een hoger doel.

Door onze ervaring zijn wij ook instaat bepaalde taken en projecten zelf uit te voeren. Een website bouwen, e-commerce invoeren, zoekmachine optimalisatie en advertising zijn enkele voorbeelden van onze specialiteiten. Door onze persoonlijke aanpak met nauw contact zijn wij in staat om de gewenste resultaten op te leveren. In het vervolg hebben wij de kennis en de middelen voor het onderhouden, aanpassen en optimaliseren van de afgeronde projecten. Hierbij maken we onder andere gebruik van data analyses en A/B testen. Uiteraard gaat ook dit in goed overleg met jou en rapporteren wij de bevindingen en resultaten.

We beschikken over veelzijdige kennis die ons op verschillende niveaus, bij een uitgebreid scala aan projecten inzetbaar maakt. Door deze voor ons beschikbare kennis in te zetten weten wij jou projecten naar een hoger level te tillen. Ongeacht of wij een adviserende, aansturende, geheel uitvoerende of deels uitvoerende rol vervullen. Wij helpen jou bij het realiseren van het gewenste resultaat.

Webcam Registratie

Een live registratie van je evenement of een timelaps van speciaal project. Om je doelgroep op de hoogte te houden of als ondersteuning van...

Lees verder

Contact

Neem gerust contact met ons op of laat hier uw gegevens achter, dan proberen wij u zo spoedig mogelijk te bereiken.