Webcam Registratie

Strategie en toolbox

Webcam registratie

Een live registratie van je evenement of een timelaps van speciaal project. Om je doelgroep op de hoogte te houden of als ondersteuning van brand awareness. Wij verzorgen het van A tot Z, van installatie tot live stream en promotie. Je hoeft er niet naar om te kijken, je kan volledig genieten van het eindresultaat.

In de loop der jaren hebben wij veel mooie bouwprojecten en evenementen vast mogen leggen via webcam registratie. Dit heeft geresulteerd in prachtige live streams, time lapse en video’s. Afhankelijk van jou vraag en wensen besluiten wij samen wat de oplossing is voor jouw evenement of project. Door goed overleg, nauwe samenwerking en een uitgebreide observatie van de locatie gaan wij aan de slag om jouw doel te bereiken.

Het live registreren van je evenement of een time lapse creëren van een speciaal project is meer dan alleen vastleggen. Via live streams stellen wij bedrijven in staat om off-site de voortgangen van een evenement of project te kunnen volgen. Een live stream maakt het ook mogelijk om intern meer enthousiasme te wekken door werknemers, die niet op locatie komen, de mogelijkheid te geven mee te kijken met de projecten waar ze iedere dag voor werken. Nog een stap breder is de mogelijkheid om de live stream voor iedereen toegankelijk te maken. Door een publiekelijke live registratie vergroot je de brand awareness van je bedrijf en geef je men een kijkje in de projecten, evenementen en werkzaamheden van jouw bedrijf.

Het live registreren van je evenement of een time lapse creëren van een speciaal project is meer dan alleen vastleggen.

Een andere manier om de brand awareness van je bedrijf te vergroten, en de werkzaamheden van projecten en evenementen mooi in beeld te brengen, is het maken van een timelaps. Met een time lapse ben je instaat op een originele en professionele manier projecten en evenementen bij men onder de aandacht te krijgen. Anders dan bij een live stream geeft het maken van een time lapse de mogelijkheid voor het opbouwen van een portefeuille. Een overzichtelijke inzage in afgeronde projecten onderbouwd met beeldmateriaal van ieder traject.

Wij van mProvement nemen alle zorgen voor je weg. Na overleg over de wensen en mogelijkheden gaan wij aan de slag met de realisatie. Wij verzorgen het hele traject van A tot Z. Niet alleen de installatie van webcams en live streams, ook de promotie van de webcamregistratie nemen wij onder onze hoede. Zonder omkijken genieten van het eindresultaat.

Zoekmachine Optimalisatie

Je wilt hoger ranken binnen de zoekmachines, maar hoe pak je dat aan? Natuurlijk weet je dat het scoren binnen Google meer vergt dan...

Lees verder

Contact

Neem gerust contact met ons op of laat hier uw gegevens achter, dan proberen wij u zo spoedig mogelijk te bereiken.