Zoekmachine Optimalisatie

Strategie en toolbox

Zoemachine Optimalisatie

Je wilt hoger ranken binnen de zoekmachines, maar hoe pak je dat aan? Natuurlijk weet je dat het scoren binnen Google meer vergt dan enkel het schrijven van goede teksten. Ook analyse en techniek zijn cruciaal. De gecreëerde content moet continu worden geoptimaliseerd op basis van behaalde resultaten.

Met de groei van het internet is het steeds belangrijker geworden om online goed vindbaar en aanwezig te zijn. Het creëren van relevante content, techniek Google My Bussiness en linkbuilding spelen hierbij een belangrijke rol. Dit is echter niet eenvoudig door een constant veranderende markt en een toestroom van nieuwe technieken. Dit is waar zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, om de hoek komt kijken.

Het doel van SEO is een website zo hoog mogelijk te laten ranken in de organische (niet betaalde) zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Door je website te optimaliseren vergroot je de vindbaarheid van je website en zorgt je ervoor dat je website vindbaar blijft. Het creëren van goede content is hierbij heel belangrijk. Niet alleen voor de bezoeker, maar ook voor de zoekmachine zelf. Door het schrijven van goede teksten en het maken van mooie afbeelding is zowel de bezoeker als de zoekmachine in staat te begrijpen waar jouw website over gaat.


Door middel van SEO wordt jouw website voorzien van de juiste technieken om de kwaliteit van je website zo hoog mogelijk te krijgen.

Door gebruik te maken van de juiste technieken vergroot je de gebruiksvriendelijkheid van je site. Denk hierbij aan de laadsnelheid van je website, responsiviteit voor mobiele gebruikers en het installeren van plug-ins. Al deze factoren spelen een rol in de kwaliteit van jouw website die belangrijk is voor de ranking van je website in de organische zoekmachine resultaten. Door middel van SEO wordt jouw website voorzien van de juiste technieken om de kwaliteit van je website zo hoog mogelijk te krijgen.

Linkbuilding speelt een grote factor in de ranking van je website. Aan iedere website wordt namelijk een autoriteitswaarde toegekend. Deze wordt opgebouwd door het aantal kwalitatieve en relevante backlinks, oftewel links op externe websites die verwijzen naar jouw website. Hierbij gaat het niet alleen om de hoeveelheid verwijzingen, het gaat voornamelijk over de kwaliteit van deze verwijzende websites. Het klinkt simpel, maar dat is het niet. Linkbuilding is één van de lastigste en meest ongrijpbare aspecten van SEO. Het is heel belangrijk dat je het linkprofiel van jouw website op de juiste manier opbouwt.

Wij van mProvement gaan graag de samenwerking aan om jouw te helpen bij de zoekmachine optimalisatie. Door middel van het analyseren van behaalde resultaten, het op de hoogte blijven van de laatste technische ontwikkelingen en 20 jaar ervaring kunnen wij jouw verder helpen in het optimalisatieproces.

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine adverteren is een vak apart. De zoekmachine wereld is continu in beweging dankzij de nieuwste ontwikkelingen en...

Lees verder

Contact

Neem gerust contact met ons op of laat hier uw gegevens achter, dan proberen wij u zo spoedig mogelijk te bereiken.
Tesselschadelaan 15B
1217 LG Hilversum