Blog

Blog onderwerpen

Wat is de primaire taak van Marketing in een B2B omgeving?

In een B2B-context heeft marketing de verantwoordelijkheid om potentiële klanten aan te trekken, hen te informeren, te engageren en uiteindelijk te converteren naar kwalitatieve leads die klaar zijn om het verkoopproces in te gaan

Lees verder

Marketing Automation voor B2B bedrijven

Voor B2B bedrijven biedt marketing automation specifieke voordelen die hen kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen. Hier zijn enkele belangrijke tips en voordelen van marketing automation voor B2B bedrijven.

Lees verder

Belangrijkste Marketing uitdagingen B2B bedrijven

Een van de grootste uitdagingen voor de marketingafdeling bij B2B-bedrijven is het effectief bereiken en betrekken van de doelgroep. Dit omvat het identificeren van de juiste besluitvormers en beïnvloeders binnen de potentiële klantorganisaties, het begrijpen van hun specifieke behoeften en uitdagingen, en het ontwikkelen van relevante en overtuigende boodschappen en content om hen te bereiken.

Lees verder

De Evolutie van het Verkoopproces in de B2B-markt

De afgelopen jaren heeft de B2B-markt een ingrijpende transformatie ondergaan. Traditionele verkoopmethoden hebben plaatsgemaakt voor nieuwe benaderingen die zijn aangepast aan de veranderende behoeften en verwachtingen van zakelijke klanten. In dit artikel zullen we de veranderingen onderzoeken die hebben plaatsgevonden in het verkoopproces van de B2B-markt, met een focus op de evolutie van de klantreis.

Lees verder

Google Mijn Bedrijf: Klantreviews geven de doorslag!

Reviews ofwel klantbeoordelingen (mond-tot-mond) hebben altijd een rol gespeeld in het beslissingsproces van de klant, maar in de laatste jaren is het belang van online reviews significant toegenomen.

Lees verder

Performance Max: Het nieuwe campagne type van Google

Al een aantal jaren is er binnen Google Ads een trend gaande waarbij steeds meer opties worden toegevoegd en veranderingen worden doorgevoerd op basis van machine learning, oftewel het Google-algoritme.

Lees verder