Blog

Blog onderwerpen

Social media: De voordelen van Facebook marketing

Facebook is het grootste social media platform binnen Nederland, dit kan al reden genoeg zijn om Facebook marketing op te nemen binnen jouw strategie. In dit artikel nog 8 redenen waarom jij Facebook als marketing instrument moet gebruiken.

Lees verder

Social Media: Gebruikers & gebruik in Nederland

Social media is iets wat tegenwoordig niet meer weg te denken is uit onze samenleving. In dit artikel neem ik julile mee in het social media gebruik van de Nederlander.

Lees verder

Google Ads: Een nieuwe account structuur

In dit artikel vertel ik je alles over de nieuwe manier om jouw Google Ads account te structureren, zodat jij aan de slag kan met het optimaliseren van jouw account aan de hand van de Hagakure methode.

Lees verder

Local marketing: Trends en ontwikkelingen in beeld

In dit artikel wil ik je meenemen langs de trends en ontwikkelingen van local marketing, krijg inzicht in de grootsheid van local marketing en waarom het van belang kan zijn om op te nemen binnen jouw strategie.

Lees verder

Local marketing: Tips voor het schrijven van meta tags

In dit artikel zal ik ingaan op hoe jij het beste jouw meta title en description kan invullen.

Lees verder

Local marketing: Optimaliseer jouw local SEO

Elk bedrijf dat gebruik maakt van een website heeft te maken met zoekmachine optimalisatie (SEO – search engine optimization). In dit artikel 7 tips die jou zullen helpen bij het verbeteren van jouw lokale vindbaarheid.

Lees verder